Clinica dental Sanidents - Alella

 93 782 44 12

Odontologia general

 

S'utilitza per restaurar les zones danyades per càries i altres afeccions, netejant i tractant el teixit danyat sense afectar a la resta de la dent, segellant després la zona tractada amb una obturació o empastament.

També forma part de l'odontologia conservadora l'anomenada odontologia preventiva, amb la qual es redueix la necessitat de tractaments dentals a mitjà i llarg termini mitjançant segellat de fissures, obturacions simples o complexes i endodòncies. En els casos en què la profunditat de la lesió és molt gran, no és suficient amb un empastament, i es procedeix a realitzar una endodòncia.

Tractaments

Implantologia

Té com a objectiu substituir dents perdudes mitjançant la col·locació quirúrgica d'un implant dental en l'os maxil·lar o mandibular.

Més informació
Pròtesi fixa i removible

Una pròtesi dental és un element artificial, fix o removible i està destinat a restaurar l'anatomia d'una o diverses peces dentarias

Més informació
Periodoncia

La periodoncia estudia la prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties i condicions que afecten els teixits que suporten a les dents

Més informació
Odontopediatria

La odontopediatría és la branca de la odontologia encarregada de tractar als nens.

Més informació
Endodòncia

L'endodòncia és el procediment pel qual s'elimina la polpa afectada d'una dent danyada i es obtura la cavitat pulpar amb un material inert.

Més informació
Ortodòncia

L'ortodòncia és una especialitat de l'odontologia que s'encarrega de tot estudi, prevenció, diagnòstic i tractament de les anomalies de forma i posició

Més informació
Estètica

L'odontologia estètica és la branca que s'encarrega de solucionar problemes de la salut bucal i de la harmonía estètica de la boca íntegrament.

Més informació
Odontologia General

S'utilitza per restaurar les zones danyades per càries i altres afeccions, netejant i tractant el teixit danyat

Més informació